R.M, Drumul Național R1, (Chișinău - Ungheni) km 49

Produse și Servicii

Creștem fructe și asigurăm calitatea păstrării lor îndelungate,
pentru a ajunge pe masa dumneavoastră, proaspete, în orice anotimp.

Oferta

Compania PDG Fruct oferă spre închiriere hale cu o capacitate de depozitare de cca 800 tone.

  1. Depozitarea fructelor și legumelor
  2. Servicii de prerăcire al fructelor și legumelor
  3. Servicii de păstrare al fructelor și legumelor în camere frigorifice cu atmosferă normală
  4. Servicii de păstrare al fructelor și legumelor în camere frigorifice cu atmosferă controlată

Facilitățile de păstrare și refrigerare oferite de PDG Fruct sunt destinate depozitării la standarde europene a produselor ce necesită stocarea la rece.

Dotări

PDG Fruct dispune de 7 camere frigorifice noi, a câte 120 tone fiecare și 2 camere de prerăcire, cu o capacitate de prerăcire de câte 20 tone de produs, în 3 – 6 ore, în dependență de capacitățile produsului.

Utilaj modern produs in Italia, monitorizat și controlat de computere performante. Depozitarea produselor se face conform normelor europene, clienții având acces în orice moment la diagrama de temperatură pentru mărfurile depozitate.

Depozitul frigorific pune la dispoziția clienților stivuitor, cîntar și personal autorizat pentru manipularea mărfurilor.

Parteneriat

Dacă sunteți comerciant sau producator și doriți să stocați marfa dumneavoastra, într-un depozit frigorific la standarde europene și cu prețuri rezonabile, PDG Fruct este soluția ideală!

Capșuni Marmolada

01

Soi italian, extins în cultura în anul 1989. Soi foarte productiv. Fructele sînt măşcate, cu masa în jur de 30 – 80 g, forma lor fiind conică cu vîrful ascuţit.

Culoarea fructelor roșu sau roșu intens, strălucitoare. Culoarea pulpei este roșu portocaliu, fermitate medie și gol interior mic.

Gust bun echilibrat, aroma intensă. Planta este rezistentă la temperaturi scăzute.

Căpșuni Senga Sengana

02

Este un soi semitardiv, care se coace spre sfârșitul lunii iunie, fiind renumit și apreciat în toată lumea datorită aromei deosebite a fructelor și se află în topul soiurilor de căpşuni care rodesc tot anul.

Fructele sunt mari și au un gust foarte dulce şi o aromă particulară, iar conținutul mare de fructoză și aroma deosebită îl fac ideal pentru dulcețuri.

Prun Stanley

03

Soi American cu pomi de vigoare submijlocie, productiv (cca.30t/ha) și foarte precoce. Fructul este supramijociu și se coloreaza cu circa o luna înainte de maturitate.

Fructul este foarte aspectuos, cu rezistență bună la transport. Pulpa este galbenă cu infiltrații de roșu, dulce si se desprinde după sîmbure.

Se recoltează la sfîrșitul lunii august –începutul lunii septembrie.

Prun Friar

04

Varietate “chino-japoneza”, de productivitate constantă și mare. Fructe de culoare violet închis-negru lucios.

Pulpa este de culoare galbenă, foarte fermă, bună, dulce și plăcut acidulată forma sferic puţin turtită, suculentă, neaderentă la sâmbure, culoarea pieliţei violet închis, negru lucios la maturitate cu numeroase lenticele şi acoperit cu pruină.

Măr Florina

05

Acest soi a fost obținut la Angers în Franța, din soiul Jonathan și introdus în cultură in 1977. Culoarea fructelor este roșie deschisă cu puncte albicioase pe toata suprafata. Coaja este cerată.

Pulpa este foarte suculentă, dulce și slab acidulată, foarte aromată. Se recolteaza la sfarsitul lunii septembrie.

Măr Idared

06

Pomul de vigoare mijlocie spre mare,dezvolta o coroana sferica,este foarte productiv si precoce, rezistent la ger si seceta, sensibil la fainare.

Fructele sunt foarte mari (180-240g), sferic turtite si putin costate. Fructul este de culoarea rosie cu dungi late de un rosu mai intens.. Pulpa este suculenta,acidulat-dulce, cu aroma intense.