Despre Noi

Despre noi

PDG Fruct SRL a fost fondată în mai 2017, ca o întreprindere de producere, prelucrare, pastrare și comercializare a fructelor și legumelor.

Întreprinderea dispune de livezi de prun, măr și plantații multianuale de capșuni. Baza de producere se află în raionul Călărași, în satele Păulești și Pitușca,

De asemenea, întreprinderea deține în proprietate un depozit frigorific pentru păstrarea fructelor și legumelor, cu o capacitate de cca. 1000 tone, care se află în apropierea bazei de producere, pe Drumul Național R1 (Chișinău - Ungheni), km 49, satul Nișcani (extravilan), raionul.Călărași, Republica Moldova.

PDG Fruct SRL este membru activ al Asociaţiei Obşteaști „Pomuşoarele Moldovei”.

Echipa PDG Fruct, sub conducerea administratorului Dumitru Plămădeală, este formată din tineri energici și ambițioși care lucrează zi de zi pentru a aduce pe mesele consumatorilor produse de cea mai buna calitate  și gust deosebit.

iso

Cum a început totul?

Istoria companiei noastre

Cele mai fertile soluri

Am început prin investiții în consolidarea terenurilor și prelucrarea solurilor.

Tehnică modernă

Am continuat prin extinderea tehnicii agricole din dotare.

Păstrarea prelungită a fructelor

Am investit în crearea spațiilor frigorifice de păstrare a fructelor, pentru a le menține în stare proaspătă o perioadă mai lungă de timp.

Certificare internațională

Pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate am implementat Sistemul Integrat de Management al Calității ISO 9001:2015, ISO 22000:2005 și FSSC 22000

Vrei să afli mai multe despre noi?

Recenzii

Aprecierea clienților contează !
user

Alexandru

administrator Teogortrans SRL

Vreau să le mulțumesc celor din echipa PDG Fruct. Am păstrat struguri în spațiile frigorifice puse la dispoziție de compania lor și am rămas foarte mulțumiți de calitatea prestării serviciilor.

Cu siguranță revenim la ei și chiar intenționăm să ne extindem și pe alte domenii de colaborare.

 

irina

Irina

cofetar- fondator Magia Gustului

Colaborarea mea cu PDG Fruct este una de durată și sunt extrem de mulțumită de calitatea fructelor pe care mi le-au livrat.

Torturile și prăjiturile create de mine au un gust deosebit, datorită fructelor proaspete și aromate, iar clienții mei sunt cei mai fericiți.

Îi urez succes întregii echipe de lucru, baftă și spor în tot ceea ce fac!